Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Η «ΟΝΟΜΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ»,  (εφεξής «ΑΒΓ») σέβεται το απόρρητο των πληροφοριών που σας αφορούν και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα.

Η Πολιτική αυτή (συμπεριλαμβανομένων και άλλων εγγράφων ή πολιτικών που ενσωματώνονται ή αναφέρονται κάθε φορά σε αυτήν) περιγράφει τι είδους προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε για εσάς και με ποιο τρόπο τα επεξεργαζόμαστε

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς

Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα σας αναφορικά με τις επισκέψεις που πραγματοποιείτε στο website μας, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά, των δεδομένων κίνησης, θέσης, weblogs, περιεχόμενο των απαντήσεών σας σε φόρμες επικοινωνίας, καθώς και άλλα δεδομένα επικοινωνίας και πηγές που χρησιμοποιείτε. Συλλέγουμε τα δεδομένα σας, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στο website μας πιο εύκολη στο μέλλον, καθόσον θα έχουμε τη δυνατότητα να σας προτείνουμε περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει, με βάση την τοποθεσία από την οποία εισέρχεσθε στο website μας.

Συλλέγουμε τα δεδομένα που μας δίνετε κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τις φόρμες επικοινωνίας (για παράδειγμα «Επικοινωνία», «Στείλε μας μήνυμα», και συγκεκριμένα, όνομα, επίθετο, διεύθυνση email, αριθμός τηλεφώνου. Δεν είστε υποχρεωμένοι από το νόμο ή από συμβατική υποχρέωση να μας δώσετε τα δεδομένα σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Ωστόσο, επισημαίνουμε ότι τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά, διότι τα στοιχεία αυτά μας είναι απαραίτητα για να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας. Τα υπόλοιπα στοιχεία και πληροφορίες που μας δίνετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας εναπόκεινται πλήρως στη διακριτική σας ευχέρεια. Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας, θα κρατήσουμε αρχείο της αλληλογραφίας μας.

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για να σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ, εφόσον έχετε συναινέσει στη χρήση των δεδομένων σας για το σκοπό αυτό (opt-in) στην αντίστοιχη φόρμα. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε στο μέλλον.

Αποθηκεύουμε, επίσης, Cookies, όπως εξηγούμε αναλυτικότερα στην Πολιτική Χρήσης Cookies εδώ.

Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

Η ισχύουσα νομοθεσία μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, όπως περιγράφουμε ανωτέρω, καθόσον:

Από κοινού επεξεργασία με τρίτα μέρη

Για την αποτελεσματική επεξεργασία των δεδομένων σας και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, ενδέχεται σε ορισμένες περιπτώσεις να χρειαστεί να γνωστοποιήσουμε τα δεδομένα σας σε τρίτους. Ωστόσο, η διαβίβαση των δεδομένων σας θα γίνεται αυστηρά εντός του πλαισίου που περιγράφεται κατωτέρω:

Διευθύνσεις IP και cookies

Συλλέγουμε δεδομένα σχετικά με τον υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένης, όπου αυτό είναι δυνατό, της διεύθυνσης ΙΡ σας, του λειτουργικού συστήματος του υπολογιστή σας και του τύπου του browser που χρησιμοποιείτε, για σκοπούς που αφορούν τη διαχείριση του συστήματος και την αποστολή των δεδομένων αυτών σε μαζική μορφή στους διαφημιστές μας. Πρόκειται για στατιστικά δεδομένα σχετικά με τις ενέργειες περιήγησης των χρηστών μας και δεν ταυτοποιούν φυσικά πρόσωπα.

Για τους ίδιους σκοπούς, ενδέχεται να συλλέγουμε πληροφορίες που αφορούν γενικότερα τη χρήση του internet από τους χρήστες μας, χρησιμοποιώντας αρχεία cookies που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας. Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώνουμε το website μας και να σας παρέχουμε καλύτερες και προσωποποιημένες υπηρεσίες. Για περισσότερες πληροφορίες για τη χρήση cookies στο website μας, παρακαλούμε να δείτε την Πολιτική Χρήσης Cookies εδώ.

Εάν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας από κοινού με άλλους χρήστες, σας συμβουλεύουμε να μην ενεργοποιήσετε την επιλογή «Αποθήκευση των στοιχείων μου».

Πού αποθηκεύονται τα δεδομένα σας και πού γίνεται η επεξεργασία τους.

Όπως εξηγούμε στην ενότητα «Από κοινού επεξεργασία με τρίτα μέρη» ανωτέρω, διαβιβάζουμε τα δεδομένα σας σε:

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι ασφαλής και γίνεται σύμφωνα με την Πολιτική αυτή.

Γίνεται διαβίβαση των δεδομένων σας εκτός της Ευρωπαϊκής ‘Ενωσης;

Τα δεδομένα σας ενδέχεται να διαβιβάζονται ή να υπόκεινται σε επεξεργασία σε μία ή περισσότερες χώρες, εντός ή εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Διαβιβάζουμε τα δεδομένα σας εκτός της ΕΕ, σε χώρες για τις οποίες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κρίνει ότι παρέχουν κατάλληλο επίπεδο προστασίας, ή σε χώρες όπου η «ΟΝΟΜΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ»,  (εφεξής «ΑΒΓ») εφαρμόζει κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των δεδομένων σας.

Ασφάλεια Δεδομένων

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να προστατεύσουμε τα δεδομένα σας. Ωστόσο, η διαβίβαση πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν είναι απολύτως ασφαλής και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων σας που διακινούνται μέσω του website μας ή μέσω τρίτων μερών. Η όποια διαβίβαση δεδομένων που σας αφορούν γίνεται με δική σας ευθύνη. Για την διαβίβαση των δεδομένων σας σε τρίτους εφαρμόζουμε αυστηρές διαδικασίες και μέτρα ασφαλείας για να αποτρέψουμε ενδεχόμενη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, διαγραφή ή διαβίβαση των δεδομένων σας.

Τα δικαιώματά σας. Πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση, να διορθώσετε και να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση “COMPANY EMAIL ADDRESS” ,

Στο βαθμό που η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται με βάση τη συγκατάθεσή σας, μπορείτε οποτεδήποτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση αυτή. Η ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας των δεδομένων αυτών μέχρι και τη στιγμή που μας ενημερώνετε για την ανάκληση.

Τέλος, έχετε το δικαίωμα να προσφύγετε στην αρμόδια Αρχή Προστασίας Δεδομένων προσωπικού Χαρακτήρα στη χώρα όπου εργάζεσθε ή στη χώρα όπου διαπιστώσατε ότι ανέκυψε κάποιο πρόβλημα σε σχέση με τα δεδομένα σας.

Επικοινωνίες εμπορικού περιεχομένου – Μάρκετινγκ.

Θα σας αποστέλλουμε εμπορικά μηνύματα μόνον μέσω email και εφόσον μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας ειδικά για το σκοπό αυτό.

Συνήθως στις φόρμες που συμπληρώνετε με τα στοιχεί σας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να δηλώσετε σε κατάλληλο πεδίο εάν συμφωνείτε να λαμβάνετε εμπορικού περιεχομένου ενημερώσεις, επιλέγοντας το αντίστοιχο κουτί στη φόρμα. Στις περιπτώσεις που σας στέλνουμε εμπορικές ενημερώσεις μέσω email, μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, προκειμένου να μη λαμβάνετε τέτοιες ενημερώσεις στο μέλλον, κάνοντας κλικ στην επιλογή «unsubscribe» ή «opt-out» στο αντίστοιχο email. Μπορείτε επίσης, να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα αυτό στη διεύθυνση  “COMPANY EMAIL ADDRESS”, δίνοντάς μας τα ακόλουθα στοιχεία για ταυτοποίηση: το όνομα, τη διεύθυνση email, το τηλέφωνο επικοινωνίας σας και το είδος των ενημερώσεων που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε στο μέλλον.

Τροποποιήσεις της Πολιτικής αυτής

Οι όροι της παρούσας Πολιτικής ενδέχεται να τροποποιούνται κατά καιρούς. Θα ανακοινώνουμε τυχόν σημαντικές αλλαγές στην Πολιτική μέσω κατάλληλων ειδοποιήσεων είτε στο παρόν website είτε με άλλους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας.

Επικοινωνία

Ερωτήσεις, σχόλια και αιτήματα σχετικά με την Πολιτική αυτή είναι πάντοτε ευπρόσδεκτα και θα πρέπει να αποστέλλονται στη διεύθυνση “COMPANY EMAIL ADDRESS”,

Μπορείτε να μας ζητήσετε να σας δώσουμε μία περιγραφή ή αντίγραφο των μηχανισμών βάσει των οποίων γίνεται η διαβίβαση των δεδομένων σας, επικοινωνώντας μαζί μας στη διεύθυνση

Cookies

H «ΟΝΟΜΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ»,  (εφεξής «ΑΒΓ») επιδιώκει να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης στον ιστότοπο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΘΥΝΣΗ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ» (εφεξής «website»). Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιούμε δικά μας αλλά και άλλα συνηθισμένα cookies τρίτων μερών, προκειμένου να συλλέγουμε δεδομένα σχετικά με την online συμπεριφορά σας κατά τη χρήση του website. Eπίσης, καταγράφουμε πόσο συχνά χρησιμοποιείτε το website. Oι πληροφορίες που συλλέγουμε είναι ανώνυμες και δεν ταυτοποιούν φυσικά πρόσωπα, εκτός εάν μας δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία με τη συμπλήρωση σχετικής φόρμας, με την εγγραφή σας στη λίστα παραληπτών εμπορικών μηνυμάτων ή σε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία παρέχεται μέσω του website. H συλλογή προσωπικών δεδομένων υπόκειται στους όρους της Πολιτικής Απορρήτου, η οποία είναι διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο  εδώ.

Τι πληροφορίες καταγράφουμε

Δεν χρησιμοποιούμε cookies που συλλέγουν προσωπικές πληροφορίες για τους χρήστες. Χρησιμοποιούμε συνηθισμένα cookies τρίτων μερών, όπως για παράδειγμα τα Google Analytics, προκειμένου να καταγράφουμε την Online συμπεριφορά σας και να συγκεντρώνουμε στατιστικά δεδομένα όπως περιγράφεται κατωτέρω:

Πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τα cookies

Eάν δεν έχετε κάνει στον browser σας την κατάλληλη ρύθμιση, ώστε να απορρίπτει τα cookies, τα συστήματά μας θα χρησιμοποιούν cookies κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το website.

Εάν δεν επιθυμείτε να καταγράφουμε πληροφορίες για εσάς μέσω της χρήσης cookies, μπορείτε να με κατάλληλες ρυθμίσεις του browser που χρησιμοποιείτε να επιλέξετε να απορρίπτονται τα cookies. Με τον τρόπο αυτό θα διαγραφούν όλα τα στοιχεία από το cookie. Ωστόσο, εάν επιλέξετε αυτή τη ρύθμιση, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένα τμήματα ή λειτουργίες του website.

Cookies που χρησιμοποιούμε στον ιστότοπο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΘΥΝΣΗ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ»

Το website ενδέχεται να περιλαμβάνει συνδέσμους προς ιστοτόπους τρίτων μερών. Επισημαίνουμε ότι οι ιστότοποι αυτοί εφαρμόζουν τις δικές τους πολιτικές για την προστασία προσωπικών δεδομένων και τη χρήση cookies και η «ΟΝΟΜΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ»,   δεν φέρει καμία ευθύνη σχετικά με τις πολιτικές αυτές. Παρακαλούμε να διαβάζετε τις πολιτικές των ιστοτόπων αυτών πριν καταχωρίσετε προσωπικά σας δεδομένα σε ιστοτόπους τρίτων.

Aκολουθούν παραδείγματα των cookies που χρησιμοποιεί το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΘΥΝΣΗ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ», που περιλαμβάνουν χρήσιμες λεπτομέρειες σχετικά με τους σκοπούς που εξυπηρετούν.   Ωστόσο, επισημαίνουμε ότι εάν επιλέξετε να συνδεθείτε σε ιστοτόπους τρίτων μερών μέσω του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΘΥΝΣΗ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ», η ακόλουθη λίστα με cookies ενδέχεται να μην είναι πλήρης.

Google-analytics.com

Τροποποιήσεις της Πολιτικής αυτής

Οι όροι της παρούσας Πολιτικής ενδέχεται να τροποποιούνται κατά καιρούς. Θα ανακοινώνουμε τυχόν σημαντικές αλλαγές στην Πολιτική μέσω κατάλληλων ειδοποιήσεων είτε στο παρόν website είτε με άλλους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας.

Επικοινωνία

Ερωτήσεις, σχόλια και αιτήματα σχετικά με την Πολιτική αυτή είναι πάντοτε ευπρόσδεκτα και θα πρέπει να αποστέλλονται στη διεύθυνση “COMPANY EMAIL ADDRESS”